Tinerilor Pompieri – Neumünster

Die Jugendfeuerwehr in Neumünster – Rumänisch

Brigada Tinerilor Pompieri este divizia de juniori a Departamentului de Pompieri din Neumünster. Ea se dedică angajamentului social al pompierilor și este implicată în mod activ. Pot participa tineri cu vârste între 10 și 18 ani din toate zonele orasului Neumünster, indiferent de naționalitate sau religie. Pot participa atât băieți cât și fete. Brigada Tinerilor Pompieri din Neumünster este împărțită în două locații: în Centrul de Pompieri Mitte care se află in Centrul de Urgență din Wittorf de pe Mühlenstraße și în Gadeland cu locația pe strada Hartwigswalder. Membrii plătesc doar o mică taxă. Se va organiza o brigadă de tineri pompieri și în Tungendorf și Einfeld. În curând, va exista de asemenea și o brigadă de pompieri pentru copii de la 6 ani în sus.
Brigada Tinerilor Pompieri este o concepție modernă de muncă pentru tineret, pusă în practică de pompieri, în concordanță cu dorințele tinerilor de astăzi și pe baza obiectivelor sociale. Aceste brigăzi sunt o posibilitate foarte bună pentru tinerii care caută sprijin și acceptare în această lume agitată și în societate, și atrage multe avantaje din acest angajament către comunitate. Brigăzile de tineret sunt folositoare, de asemenea, pentru a păstra caracterul de voluntariat în cadrul serviciului de pompieri, pentru a menține viața socială și culturală și pentru a arăta tinerilor ce înseamnă un sentiment de comunitate.
Brigăzile Tinerilor Pompieri sunt un punct central al comunității. Ele se adresează tuturor tinerilor din toate păturile sociale și nivelurile de educație. Tinerii caută ceva special – o activitate tinerească care oferă mai mult decât altele. În brigada de pompieri pentru tineret, ei primesc instruire pentru serviciul de pompieri și acordarea de prim ajutor. În plus, aici sunt promovate dezvoltarea individuală și socială. Bineînțeles, acțiunea și distracția nu lipsesc dintr-o astfel de comunitate. Atât în competiții cât și în timpul serviciului, sunt experimentate și promovate spiritul de echipă și corectitudinea, deoarece cei mai puternici îi ajută pe cei slabi. Brigada înseamnă mai mult decât să te distrezi, înseamnă camaraderie, legarea de prietenii și multe altele. Departamentul de Pompieri Neumünster Mitte, de exemplu, pe lângă un departament de desfășurare cu 38 de tovarăși are un departament de pompieri pentru tineri cu 40 de membri activi.
Brigăzile Tinerilor Pompieri fac gărzi de seară și exerciții regulate. În plus, de obicei sunt programate tabere cu cortul sau excursii. Adesea, tinerii ajută la festivaluri districtuale și la alte activități din district sau fac demonstrații. Mulți oameni și companii sprijină departamentul de juniori cu donații. Brigada de pompieri a tineretului are, printre altele, propriul echipament și vehicule proprii.
Cei care doresc să facă parte din Brigada Tinerilor Pompieri din Neumünster, se pot adresa punctului pentru tineret al Departamentului Pompierilor din Gadeland (Daniel Nissen, în fiecare miercuri între orele 18:00-20:00), din Mitte (Daniel Rix, miercuri între orele 18:00-20:00) și din Wittorf (Thorben Siegfried, întotdeauna în zilele de marți, între orele 17:30-19:30). Birourile Departamentului de Pompieri Neumünster își au baza în Centrul de Urgență, clădirea E, Färberstraße 105-107, 24534 Neumünster.

Add your comment

Your email address will not be published.