Televiziunea Neumünster – Rumänisch

Televiziunea Neumünster, un proiect unic pentru integrare și democrație, își serbează prima zi de naștere.
Televiziunea Neumünster a început ca proiect al comunității turcești din Neumünster și a ajuns în scurt timp la sute de persoane prin intermediul rețelelor sociale. Acum, există un total de 650 de utilizatori ai aplicației și 960 de abonați pe YouTube. Pe Facebook suntem urmați de aproximativ 2000 de oameni iar pe Instagram chiar de 4.000 de persoane din Neumünster și împrejurimi.
Potrivit raportului YouTube, ne-au vizitat oameni din 122 de țări iar videoclipurile noastre au fost vizualizate de aproximativ 65.000 de ori. În decurs de un an, am filmat 165 de filme în 8 limbi.
Am fondat asociația Neumünster Medien in decembrie 2017, pentru a susține și a lucra mai mult prin intermediul platformelor media. Avem o echipă colorată cu membri ce provin din 5 țări diferite.
Proiectul Neumünster TV, unic în Germania sub această formă, sărbătorește prima sa zi de naștere. Cu o aplicație gratuită, Neumünster TV oferă tuturor oamenilor posibilitatea de a se informa prin diferite mijloace sociale media despre orașul lor și activitățile sale, indiferent dacă vorbesc germană sau nu. În fiecare săptămână sunt filmate videoclipuri cu știri sau reportaje din Neumünster și traduse în diferite limbi, printre care turcă, arabă, engleză, franceză, bulgară, română și rusă. Toate filmele sunt încărcate apoi pe diferite platforme media.
Fie că sunt informații despre departamentul de pompieri voluntari, ori centrele de ajutor si consiliere, despre politică și mass-media sau întrebări referitoare la locuri de muncă ori centre pentru locuri de muncă, Echipa Neumünster TV oferă o gamă largă și accesibilă de informații, pentru toate persoanele care doresc să se informeze serios și ușor despre viața socială din Neumünster. În plus, există știri locale, informații din politica locală și anunțuri de evenimente. În primul an s-a vorbit printre altele, despre ciclismul în condiții de siguranță în întuneric și au fost prezentate centrul de educație din districtul Vicelin, firma de curierat din Holstein și noua secție de poliție din Parkstraße. Informațiile au fost disponibile, printre altele, în cadrul conferinței electorale municipale și al conferinței democrației din Neumünster.
Oferta este larg răspândită și este destinată în principal atragerii, dar și a apropierii tuturor de oraș. Partenerii de cooperare sunt Masa Rotundă pentru Toleranță și Democrație, precum și Forumul Diversității. Proiectul are o duzină de voluntari, inclusiv numeroși interpreți și patru cameramani.
„Aproape toată lumea are un smartphone, așa ajungem la mulți oameni“. Având în vedere această premisă, echipa a dezvoltat o aplicație. Dați clic pe limba dorită și utilizatorul va fi redirecționat către canalul YouTube aferent, unde va putea vedea diferitele clipuri.
Aplicația „Neumünster TV“ poate fi descărcată gratuit, biblioteca de film este acum completă. De asemenea, echipa are planuri și pentru anul următor. Un click pe Neumünster TV merită întotdeauna. La Mulți Ani!

Add your comment

Your email address will not be published.